Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ohjeistus koronaviruksesta ja pelaamisesta

14.03.2020

Päivitetty 19.6.2020

Golfin soveltava ohjeistus on purettu 17.6.2020.  Voimaan jää edelleen kaikkia koskevat yleiset viranomaisten antamat määräykset, ohjeet ja suositukset.

Päivitetty 23.5.2020 klo 13

- Muista sosiaalinen etäisyys (noin 2metriä) kaikessa tekemisessä.

- Turhaa oleskelua golfkentän alueella sekä golfkentän yhteydessä olevissa muissa tiloissa tulee välttää.

- Suosittelemme, että normaalisti yhteiskäytössä olevat välineet kuten pallokorit, golfkärryt, bunkkeriharavat tms. korvataan omilla vastaavilla. Kentän yhteiskäytössä olevat välineet ovat myös käytössä, niiden käyttö tapahtuu pelaajan  omalla vastuulla. Desinfiointiainetta on rangella sekä saatavilla caddiemasterilta. 

- Kentän WC:t ovat käytössä

- Muista käsihygienia, kun kosket pallopesureihin, roskakoreihin ja penkkeihin

- Suosittelemme varaamaan peliajat omilla tunnuksilla nexgolfista tai teetimestä (vieraspelaajat) tai puhelimitse caddiemasterilta 03 3753 868

- Sähköisinä maksutapoina meille käy Mobile Pay, käyttöpaikkanumero on 60692. Pelioikeudet ja green feet ovat ostettavissa myös golfkenttäyhtiö Farmigolfin verkkokaupasta www.farmigolf.com

Yleisiä ohjeita hygieniaan

Ohjeistus golfin harrastajien COVID-19-tartuntojen ehkäisemiseksi:

 • Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Kädet kannattaa pestä erityisesti, kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut.
 • Jos vettä ja saippuaa ei ole saatavilla, käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta.
 • Vältä kättelyä pelikavereiden ja muidenkin kanssa.
 • Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos kentällä ei poikkeustilanteesta johtuen ole roskikset käytössä, niin huolehdithan, että kuljetat käytetyt nenäliinat ja muut roskat pois kentältä ja hävität ne asianmukaisesti.
 • Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.
 • Voit epäillä koronavirustartuntaa, jos sinulla on kuumetta, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai hengenahdistusta. Jos taudin oireet ovat lieviä etkä kuulu riskiryhmiin, lääkärin tekemää taudinmääritystä ei pääsääntöisesti tarvita, vaan taudin voi sairastaa kotona.
 • Terveydenhuollon yksiköihin ja Päivystysapuun tulee olla yhteydessä ainoastaan, jos vointi on sellainen, että kotihoito-ohjeilla ei pärjää. Päivystysapu-palvelun ja terveyskeskusten turhaa kuormittamista tulee välttää, jotta kiireellistä hoitoa tarvitsevat henkilöt saavat apua nopeammin.
 • Jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita, kannattaa pysytellä kotona.

Päivitetty 16.4.2020 klo 14.35

Suomen Golfliiton havainnot golfaajien toiminnasta ovat viime viikkojen aikana olleet positiivisia ja luottamusta herättäviä. Liitto on päivittänyt suosituksiaan. 

Lähdöt sallitaan hiljaisina aikoina neljän henkilön ryhmissä. 3-4 hengen lähtöryhmässä pelatessa suositellaan, että peliryhmä koostuu perheenjäsenistä tai muuten koronan aikana keskenään tekemisissä olevista vakiintuneista pelikavereista. Ruuhka-aikoina lähtöryhmien kokoa voidaan pienentää 2-3 henkilöön.
Lähdössä pelaavan / pelaavien toiveesta lähtö voidaan sulkea muilta pelaajilta. Ota yhteyttä caddiemasteriin, joka sulkee lähdön.  

Kokoontuminen / oleilu ryhmissä tms. saavu paikalle juuri ennen lähtöaikaasi sekä poistu kentältä heti kierroksen jälkeen. Edelleen oleskelua ryhmissä tulee välttää. Muista vähintään kahden metrin turvaetäisyys muihin henkilöihin.

Kärryt lainaamme kentän kärryjä pelaajille erikseen nimetysti henkilökohtaiseen käyttöön. Kärryn desinfiointimaksu on 5 euroa, joka maksetaan kerran. Kentän henkilökunta desinfioi kärryn ennen sen nimeämistä pelaajalle. Kärry desinfioidaan uudestaan sen vapautuessa aikanaan muiden pelaajien käyttöön. Kärryt säilytetään rivissä Taukovan vieressä, siten ettei pelaajan tarvitse koskea muihin kärryihin ottaessaan omia kärryjä käyttöön / palauttaessaan kierroksen jälkeen.

Jokaisella pelaajalla on oma henkilökohtainen vastuu ohjeiden noudattamisesta.

Päivitetty 3.4.2020 klo 15

Lähdöt samassa lähdössä saa olla max. 2 pelaajaa tai samasta kotitaloudesta olevia henkilöitä.

Par 3 Hiisi-kenttä kaikki tässä tiedotteessa mainitut asiat ovat voimassa myös pelikierroksilla Hiisi-kentällä.

Päivitetty 25.3.2020 klo 17:10

Vallitseva tilanne on nyt hyvin vakava, pyydämme jokaista pelaajaa noudattamaan annettuja ohjeita, jotta tilanne ei mene siihen, että golfkenttä joudutaan sulkemaan. Lue kaikki alla olevat ohjeet huolellisesti ennen kentälle saapumista!


Taukotupa älä mene sisälle, jos se ei ole täysin välttämätöntä. Pelikierrosta ei tarvitse käydä erikseen vahvistamassa. Riittää, että kierros on varattu etukäteen.

Kokoontuminen / oleilu ryhmissä tms. on kielletty koko golfkenttäalueella. Pidä vähintään 2 metrin etäisyys toisiin. Huomioi tämä kaikissa tilanteissa; rangella, parkkipaikoilla, teeboxissa jne.

Kentän kärryt ovat poistettu käytöstä. Ota mukaan oma kärry tai kanna bägiä.

Lähdöt ota yhteys caddiemasteriin, mikäli haluat, että varaamasi lähtö suljetaan muilta pelaajilta.

Mega range ja Klubin range mattoja on poistettu ja laitettu normaalia etäämmälle toisistaan. Käytä käsineitä aina kun kosket rangepalloihin! Mega rangella käsidesiä on lyöntikatoksen pöydällä ja Klubin rangella pallokoneen vieressä.

Peliaikojen varaus tapahtuu etukäteen ennen kentälle saapumista omilla jäsentunnuksilla. Hiisi-Golfin jäsenet varaavat peliajat nexgolfista ja vieraspelaajat Teetimestä. Peliaikoja voi varata myös puhelimitse 03 3753 868.

Kierrosmaksun hoitaminen onnistuu meille myös sähköisesti MobilePaylla tai golfkenttäyhtiö Farmigolfin verkkokaupassa www.farmigolf.com tai sähköisesti liikuntaetuudella. Meille käy ePassi, Smartum, EazyBreak, Edenred, TYKY. Kaikki maksutavat ovat turvallisia ja helppoja käyttää. Ja aina voi kysyä apuja puhelimitse caddiemasterilta. Mikäli edellä mainituista maksutavoista ei mikään onnistu, ota yhteys caddiemasteriin puh 03 3753 868

Päivitetty 24.3.2020 klo 17:05

Rangella:
Käytä käsineitä, kun kosket rangepalloihin.
Muista 2 metrin etäisyys muihin, älä joukkoparveile.
Käsidesiä on pallokoneen vieressä.

Päivitetty 18.3.2020 klo 9:10

Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten tiedotteita. Suomen hallitus linjasi maanantaina 16.3.2020 valmiuslain käyttöön otosta.

Sairaana olevat ja karanteeniin ohjatut pyydetään pysymään kotona.

Yli 70- vuotiaat ja muut riskiryhmäläiset pyydetään noudattamaan hallituksen linjaamia velvoitteita.

Taukotuvalla oleskelu on kielletty. WC on tällä hetkellä avoinna ainoastaan sinisessä ulkorakennuksessa. Kentän WC:t ovat käyttökiellossa.

Ajanvaraus:

Varaa peliaika etukäteen, peliaika tulee olla varattuna ennen kierrokselle lähtöä. Hiisi-Golf ry:n jäsenet varaavat ajan omilla jäsentunnuksillaan nexgolfissa tai caddiemasterilta puh 03 3753 868

Vieraspelaajat Teetimessä tai puhelimitse 03 3753 868 caddiemasterilta.

Pelivälineet:

Toistaiseksi emme vuokraa mailoja. Emme myöskään toistaiseksi lainaa bägejä. Kärryillä pelaaminen on sallittu kentällä. Mahdollisuuksien mukaan älä lainaa kentän kärryä, vaan ota mukaan oma kärry. Älä lainaa mailojasi pelikaverille.

Range: 

Hiisi-klubin range on avoinna päivittäin klo 10-18

Kentällä:

- Huolehdi käsihygienista ja pidä mukanasi käsidesiä

- Pelikavereita ei kätellä eikä halata

- Pidä riittävä etäisyys pelikavereihin, n. 2 metriä

- Kentällä olevat WC:t ovat käyttökiellossa. Ainoastaan Taukotuvan vieressä, sinisessä rakennuksessa oleva WC on auki.

- Lipputanko pidetään aina reiässä, vältä lipputankoon koskemista. Nosta pallo varovasti reiästä, jotta reikä ei vaurioidu.

- Nosta vain oma pallosi reiästä.

- Älä lainaa pelikaverin mailoja.

- Nauti ulkoilmasta ja pelistä, pidä positiivinen vire yllä ja hymyile!

 

Suomen Golfliiton ohjeistus golfin harrastajien COVID-19-tartuntojen ehkäisemiseksi:

 • Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Kädet kannattaa pestä erityisesti kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut.
 • Jos vettä ja saippuaa ei ole saatavilla, käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta.
 • Vältä kättelyä pelikavereiden ja muidenkin kanssa.
 • Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin.
 • Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.
 • Voit epäillä koronavirustartuntaa, jos sinulla on kuumetta, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai hengenahdistusta. Jos taudin oireet ovat lieviä etkä kuulu riskiryhmiin, lääkärin tekemää taudinmääritystä ei pääsääntöisesti tarvita, vaan taudin voi sairastaa kotona.
 • Terveydenhuollon yksiköihin ja Päivystysapuun tulee olla yhteydessä ainoastaan, jos vointi on sellainen, että kotihoito-ohjeilla ei pärjää. Päivystysapu-palvelun ja terveyskeskusten turhaa kuormittamista tulee välttää, jotta kiireellistä hoitoa tarvitsevat henkilöt saavat apua nopeammin.
 • Jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita, kannattaa pysytellä kotona.
   

Lisää ohjeita ja ajankohtaista tietoa saat THL:n sivuilta:
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

23.04.2022Farmi-kenttä on avattu pelikaudelle 2022
31.03.2021Farmi-kenttä ja klubin range avataan to 1.4. klo 10 - lue ohjeet alkukauteen
28.01.2021Kentälle on ajettu hiihtolatu
29.12.2020Koronapandemia nosti golfharrastuksen suosiota
09.12.2020Pelioikeushinnasto 2021
15.10.2020Yöpakkasten jälkeisinä aamuina tarkista kentän aukiolo nexgolfista
15.10.2020GoGolfin artikkeli Hiisi-Golfista
25.06.2020Farmin kaverilauantait
19.03.2020Uudet WHS:n mukaiset Slope-taulut
14.03.2020Ohjeistus koronaviruksesta ja pelaamisesta

Siirry arkistoon »