Farmi-kenttä

Auki jos ei lunta - Farmi-kenttä on tullut tunnetuksi erikoisen pitkän pelikauden kenttänä.

Pitkä pelikausi on mahdollista kentän erittäin edullisen sijainnin, pinnanmuotojen ja muiden edullisten kasvuolosuhteiden, paikallistuntemuksen sekä kenttä- ja kausikohtaisesti optimoitujen hoitotoimenpiteiden takia.

Kenttää hoidetaan ja kehitetään perheyhtiön omistajien toimesta. Tällöin voidaan reagoida nopeasti pitkän pelikauden vallitseviin päiväkohtaisiin olosuhteisiin. Myös pelaajilta saatuun palautteeseen voidaan ottaa välittömästi kantaa.

Kenttäyhtiö on solminut yhteistyösopimuksen golfseura Hiisi-Golf ry:n kanssa. Hiisi-Golf ry käyttää Farmi-kenttää Suomen Golfliiton jäsenvaatimusten mukaisena kotikenttänä. 

 

         Eikä siinä vielä kaikki!

  • Lempäälä on lähellä - pelaamaan hurautat nelikaistaista Helsinki-Tampere moottoritietä tuossa tuokiossa 

  • Farmin alueen kauniit ja rauhalliset järvenranta- ja maalaismaisemat miellyttävät myös kaupunkilaispelaajan silmää - Farmin erityispiirteenä ovat erityisesti hevoset ja monipuolinen lintukanta sekä kesäinen sisävesiliikenne Tampereen ja Hämeenlinnan väliä seilaavine laivoineen

  • Uusi viihtyisä hirsirakenteinen Taukotupa kaikilla nykyaikaisilla mukavuuksilla, sis. tilava terassi, sauna ja tunnelmaa lisäävä varaava takka

  • Farmia hoidetaan pienen perheyhtiön voimin, ammattimaisesti, monipuolisilla ja asianmukaisilla koneilla

  • Samalla shoppailua - muu perhe voi samalla pelireissulla käydä ostoksilla vaikka Ideaparkissa tai Kuljun kartanossa

  • Farmilla mielipidettäsi kuunnellaan ja tarvittaessa toiveisiisi ja havaintoihisi reagoidaan nopeasti, ilman toimikuntien ja hallitusten kokouksia (annathan rohkeasti palautetta kenttäyhtiölle)